Follow my blog at

Utvalgt moteblogg

Saturday, April 18, 2009

Glitter and glam midt i Karl Johan. Høyers nye storsatsing.

Butikkjeden Høyer er en norsk klesbutikkjede som ble startet av Ørnulf Høyer i 2004. I 2008 var det fem Høyer-forretninger i Oslo, Kragerø, Trondheim, Stavanger, Larvik og på Sjølyst.

17 April 2009 gjorde han en stor satsning med å åpne 1500 kvm butikk midt i hjertet av Oslo sentrum.

Klokken var 17.30. Med to timers varsel at vi skulle dit, hev jeg meg inn i dusjen og på med finstasen. Med kamera trygt plassert i vesken trippet jeg og Espen oppover Karl Johan, forventningsfulle om hva som skulle skje.

Rød løper og et stort glitrende smil fra Høyer selv var det første som møtte oss. Glitter og glam omringet alle når vi entret lokalet på Egertoget. Høy champagne faktor, pulserende lounge musikk og latter fikk oss fort i stemningen.

Med champagne glasset plassert i venstre handen og vesken i andre, gav jeg kamera videre til Espen idet Høyer satte i gang med sin tale. Det startet med en varm velkomst, kort info om senteret og en stor takk til de ansatte som hadde jobbet på spreng hele påsken. Heldig var snekkeren som faktisk fikk 10.000 kr i gavekort fra Ørnulf Høyer. Gode venner skal belønnes, det var det ingen tvil om.

Kvelden fortsatte med å glimte ut flotte antrekk, sjekke størrelsen på prøverommene, prate med kjente og ukjente og såklart hente en påfyll av den iskalde Moet Chandon i ny og ne. Espen imponerte ansatte med sin lille ”Catwalk” leksjon. Det er vel klart at alle må lære hvordan man virkelig går en Catwalk. De store eksotiske seksjonene førte oss rundt i en liten eventyrverden med kjente venner i møte som Marlene Birger, Diesel, Pepe Jeans og mer. Til vår store skuffelse endte dessverre festen kl 23, så da var det bare å trippe ut til virkeligheten igjen med en iskald flaske VOSS under armen. Hmm.. skulle ønske de hadde åpningsfest i kveld også.


Åpningstale av Ørnulf Høyer


Magnus Rønningen, norsk journalist og partyfikser. Tidligere bosatt i Hollywood. Driver nå uteplassen Cosmo. Her med sine to flotte venner.


Line Victoria – Frokost quiz på tv2. Egen blog på http://linevictoria.mobilblogg.no/.En herlig ufiltret, sprudlende jente og meg selv


Tina. Ansatt hos Marlene Birger


http://ulrikkelunds.blogg.no/ Blogg jente med heftig stil:) Jobber på Marlene Birger


Three of the very handsome men mingling around the mall


Espen with his beautiful x colleague wearing a neat swedish dress!!! Grr


To fjonge damer


Denne pigen var bare helt skjønn i klærne. Pink pink pink!! Love the hårbøyle


Anbjørg Sætre som nettopp hadde fløyet inn fra New York. Dior vintage kåpe fra 1978 var det? love the color.. med en morsom kombinasjon av Nike Sneakers. Hun hadde det gøy da!! Litt varmt på hodet kanskje?? :)


Marte med hennes herlige vintage veske kjøpt i England.

No comments: